HTML

Csatlakozz itt is!

Bemutatkozás

DunaPart_logo.jpg Néhányan, akik úgy gondoljuk, hogy felelősek vagyunk saját életünkért, lakókörnyezetünkért és embertársainkért, úgy gondoltuk, hogy új, civil mozgalmat indítunk Pesterzsébeten.

Az Átalakuló Városok Mozgalom Nagy-Britanniából indult és mára közel ezer települést és lakóközösséget fog össze. Célja az, hogy az aktív lakóközösségekben rejlő kreativitást és tudást mozgósítsa, a helyi közösségek összefogása és megerősítése érdekében. Az összefogás elsősorban a helyi gazdaság megerősítését, a helyi élelmiszerellátás fellendítését, az energiahasználat csökkentését és egy szolidárisabb közösséget próbál meg elérni társadalmi-gazdasági újra-lokalizációval, ami egyúttal a klímaváltozás enyhítését is szolgálja és felpezsdíti a helyi közösségi életet. A program nyílt és önkéntes, bárki csatlakozhat!

Az Átalakuló Duna-part egy családbarát, önállóbb, élhetőbb és működő, együttműködő közösségeken alapuló városrész megteremtését szolgálja.

Hírlevél és levelezőlista

Iratkozz fel a hírlevelünkre
és értesülj programjainkról!

Email:

 

Ha szeretnél értesülni a biodoboz
ajánlatokról, akkor iratkozz fel
a biodoboz levelezőlistára!

Email:

Kedves Szülők!

Tartsunk egy szuper apák napját, talicskaversennyel és homoklapátolással!

A tavalyi és a tavalyelőtti ilyen volt. :-)

Lassan itt a tanév vége, úgyhogy ideje a KÉSZ-es házak közötti játszótér felújításába belevágni! Jó buli lesz, a megszokottól eltérően néhány szülővel egyeztetve a tanítási szünetre tettük át:

Időpont: 2017. június 24-én szombat délelőtt 9 órától.

 

Idén is ellenőrizzük a játszótéri eszközök biztonságosságát, az elkorhadt és eltört részeket pedig kicseréljük, és hozatunk új homokot.

Ránk vár azonban a munka oroszlánrésze: ki kell gyomlálni a játszóteret, felásni a homokot és behordani az újat, javítani kell a fa alkatrészeket (kitömni a hézagokat) csiszolni és festeni azokat.

Idén szeretnénk a lakópark más részeit is rendbe tenni, a Pesterzsébeti Szociális Foglalkoztató segítségének köszönhetően lesznek talicskák, lapátok és egyéb eszközök, illetve zsákok szemétszedésre aminek elszállítását is megoldjuk.

Várunk minden itt lakót szeretettel!

Kérjük a játszóteret használó gyerekes Anyukákat, Apukákat némi anyagi segítséggel és a munkájukkal járuljanak hozzá, hogy újra szép, felújított, tiszta játszóterünk legyen.Az összegyűlt pénzből a felújítás költségén kívül néhány gyerekjátékot veszünk idén is.

Akinek lehetősége engedi, 2-3000 Ft-tal járuljon hozzá a költségekhez.

Hívjatok telefonon, vagy juttassátok el hozzánk:
Domján Katalin és Mach Péter (Igor és Nándi szülei)
06-20-5849087 vagy 06-30-9544-845 domjankati@mach.hu vagy peter@mach.hu

Üvegzseb az átlátható gazdálkodásért:

Címkék: játszótér felújítás takarítás apák napja Duna-part Mediterrán lakópark

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atalakulodunapart.blog.hu/api/trackback/id/tr4612541559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása